Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Mailingliste!??!

#104:56:56  03-01-2012Bruger: IceHunter


Jeg troede det elendige forældede kommunikations fjendske system var gåde i døden for et årti siden.

Jeg er godt klar over dette forum software er ret elendigt, men så kunne man jo have lavet en lukket gruppe på Google Groups.

Men jeg har forladt min sidste mailing liste for 15 år side, jeg har ikke tænkt mig at blive spammet med den slags mere (det er måske også et af foreningens problemer, man har et elendigt online forum, og vil tvinge folk til at bruge email).

Så jeg aner ikke hvad der kommer til at ske med foreningen, men jeg regner med den nok er nået til "These are the Voyages".

Men jeg vil da lade et natlys brænde i brevkassen.#209:25:25  03-01-2012Bruger: Wauxhall


Hej.

Det elendige forældede kommunikationssystem du her taler om, er vel foreningsdebatten via e-mail. Det kommer ligesom ind under det gamle ordsprog der hedder, at man kan trække en hest til truget, mem man kan ikke tvinge den til at drikke. Oversat: Vi er kommet med utallige opfordringer til medlemmerne om at bruge online foraet så kun de der har lyst dedltager i en debat, mens resten går fri. Desværre synes de fleste at det er meget nemmere at bruge e-mail systemet og så kan der ikke rigtig gøres mere. Vi kan ikke tvinge brug af online foraet ned over medlemmerne.#313:57:57  21-02-2012Bruger: IceHunter


Næ, det kan du jo have ret i Wauxhall.

Nå, men da der lige er kommet en ny opkrævning, så går jeg ud fra foreningen har overlevet :)
For at deltage i dette forum, skal du først logge dig ind.

Tilbage
Tilbage til forumoversigtentrekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Portopartner.dk


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S