Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Sommerkonkurrencen 2007


Vi startede i juli 2007 en sommerkonkurrence og opfordrede alle til at sende deres indlæg ud på debatten. Det er på tide at få stemt om de tre indlæg, der har været, så vi sætter afstemningen på hjemmesiden fra mandag den 8. oktober til søndag den 14. oktober.

Formålet med konkurrencen var at lave den bedste redshirt-historie. De tre indlæg kommer hér:

********************************************************

Lise A. (sendt 27/8):

Cross over historie.

Kosh fra Babylon 5 optræder normalt meget værdigt, gådefuldt og stille. En alien af få ord. Men der er tegn på, at det må boble inde under masken: sådan noget som at Vorlons har en "hour of scampering", hvor man må forestille sig, at Kosh og hans venner myldrer rundt, falder over hinanden og kommer til at tage hinandens dragter på.

Okay. Vores red shirt er telepatisk. Han møder Kosh, og opfanger den her boblende atmosfære, der er inde i Kosh. Og når Kosh gør noget - så gør han det stort. Så red shirt begynder at grine. Og dør faktisk af grin.

Naturligvis til stor undren for alle, der ser på.

Lise

********************************************************

Karuna Bille (sendt 18/7):

Starfleet Academy
San Fransisco
Earth

 

Til Familien Parker
Day Side City
Månen

 

Kære Familie Parker,

det er med stor beklagelse, vi må meddele Dem, at Deres søn Winsens er afgået ved døden. Det er altid svært, når et ungt menneske går fra os. Men det er ekstra svært for familien. De har vores dybeste medfølelse.

Vi kan med glæde og stolthed fortælle Dem, at Winsens døde under udførelsen af sine pligter, han har altid været en mønsterelev på akademiet og et forbillede for sine kammerater.

Sikkert vil De gerne vide, hvordan han døde og hvornår De kan få kisten med hans jordiske rester udleveret.

Til det første kan vi sige følgende:

Til et meget vigtigt møde med Romulanerne skulle kaptajnen på skibet, Jean-Luc Picard, en diplomat fra Starfleet Command, sikkerhedschefen og tre sikkerhedsfolk, deriblandt Deres søn Winsens, beame ned på planeten for at kunne mødes med den romulanske delegation. Romulanerne havde fået koordinaterne til mødestedet overført til deres computer. Efterfølgende påstår den romulanske kaptajn dog, at koordinaterne har været anderledes end dem vi har angivet til undersøgelseskommissionen.

Alt gik godt, indtil delegationerne skulle materialiseres på planeten.

Både vores teknikere og de romulanske teknikere er stadigvæk beskæftiget med at finde ud af, hvordan man skiller de to sæt dna ad. Indtil dette problem er løst, kan De desværre ikke få de jordiske rester af Deres søn udleveret.

 

Vores tanker går til Dem.

De venligste hilsner
Lt. Sigvel Nemuk
Starfleet Command

********************************************************

 

Jesper Koplev (sendt 7/10):

Ubbe var stolt. Hans første away mission. Hele hans liv havde han drømt om at blive en del af starfleet.

 

Han havde altid kæmpet så hårdt som han kunne for at være alt det som man forventede at en person i starfleet… med den ene lille undtagelse, som han skjulte så godt at han stort set havde skjult den for sig selv. Ubbe var rød/grøn farveblind, men hvor vigtigt kunne det være i et univers fyldt med millioner af farver?

 

Selv om han havde været på DS9 i et halvt år, havde han ikke følt sig som en del af holdet, han havde kun fået lov til at lave små opgaver og rengøre runabouts. Så selv om hans uniform ikke var reglementeret, var han stolt og klar til at gå i kamp imod de marquis tropper der havde belejret en by på Bajor. Han var blevet tilkaldt ganske uden varsel og havde ikke haft tid til at skifte tøj. Han havde købt tøjet på udsalg hos Garak, som en lille joke for at fejre st. Patricks dag. Han havde været i Quarks, da Odo var kommet ind, havde kikket på ham og sagt "Menig Thüdelig, men mig, NU!".   Garak hvad mumlet noget om at det var en god farve til ham, da det ville være umuligt at se blodet på tøjet, hvis festen skulle blive lidt for vild.

 

Det var mærkeligt at en så intelligent mand der havde så mange mennesker som kunder, ikke vidste at menneskers blod var rødt og ikke grønt, nå men man kan jo ikke vide alt.  

 

Så på trods af hans ureglementerede grønne uniform var han sikker på at dette ville blive en mission han ville huske med stolthed og ære i mange år fremover…

 

********************************************************

I ugen op til søndag den 14. oktober 2007 havde vi en afstemning på hjemmesiden om den bedste historie.

Af de indkomne stemmer mente 8% af Lises var den bedste, 23% stemte på Karuna og hele 69% mente at det var Jesper.

Tillykke til Jesper med den overbevisende sejr! Jesper får tilsendt én af de nye, store sportstasker, vi lancerede under DM.
Dato: 07-10-2007  -  Diskuter (0)

Af: trekkies.dk


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fuglesang & Co


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S