Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Debatlisten


debat trekkies.dk

Debatlisten er en mailingliste for medlemmerne i trekkies.dk. Via debatlisten har du mulighed for, nemt at komme i kontakt med en masse af de andre medlemmer i trekkies.dk. Der er i øjeblikket langt over 100 medlemmer på listen, og der kommer hele tiden flere på.Vi har modtaget flere forslag om at lave en chat her på hjemmesiden. Men der er ikke særlig mange af vores medlemmer, der er online hele tiden og derfor blev ideen med en mailingliste skabt. Når du skriver til mailinglisten, får alle på listen en mail med dit brev. De har så selv mulighed for at svare på mailinglisten, så alle ser deres svar, eller direkte til dig. Så behøver man ikke at være online, man ser bare alle beskederne, næste gang man læser e-mail.

På debatlisten bliver der snakket om mange forskellige ting: Der bliver diskuteret skuespillere, de bedste (og værste) serier eller afsnit, der bliver stillet spørgsmål og der bliver skabt kontakt mellem medlemmerne. Der er allerede flere af vore medlemmer, der har mødt nye venner og andre Star Trek-fans i deres eget lokalområde gennem debatlisten.


Debatlisten er kun for medlemmer af trekkies.dk. Du skal altså være medlem, for at kunne komme på.

Hvis du ønsker at tilmelde dig  listen, skal du blot krydse den af i din brugerprofil hér på websiden.

Du vil så modtage en e-mail med regler og en brugsanvisning. Der kan KUN sendes til debat-listen fra den email-adresse, som benyttes i din brugerprofil.

Regler for maillister

Regler for debatforum


 
Dato: 22-11-2009

Af: trekkies.dk


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Portopartner.dk


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S