Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

trekkies.dk med småt


trekkies.dks politik om personlige oplysninger
Alle personlige data og oplysninger du afgiver til trekkies.dk - hvad enten det er en e-mail, et brev, eller via hjemmesiden eller på en hel fjerde måde - vil det blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Dine data vil kun blive benyttet til internt brug, for eksempel til analyser af trafikken på vores hjemmeside, registrering af personer der ønsker informationer om foreningen og lignende.

Det er ikke muligt for organisationer, herunder også virksomheder, private personer eller medlemmer af trekkies.dk at få udleveret oplysninger om andre medlemmer. Det gælder både e-mail adresser, postadresser, telefonnumre og andre personlige oplysninger.

Personlige oplysninger videregives kun ved skriftligt samtykke fra den pågældende person.Bestyrelsen i trekkies.dk - juli 2002
Medlemsmøder


trekkies.dk’s møder er kun for medlemmer af foreningen, med mindre andet er oplyst i vores kalender.

Repræsentanter fra trekkies.dk kan til en hver tid bortvise medlemmer fra et møde, hvis disse udviser en upassende opførelse.

Bestyrelsen i trekkies.dk - September 2005
Dato: 21-07-2002

Af: bestyrelsen, trekkies.dk


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Portopartner.dk


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S