Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Medlemsarrangementer


trekkies.dk afholder et væld af arrangementer fordelt over hele kalenderåret - så der skulle være en chance for at du kan komme til nogle af arrangementerne…

Der afholdes medlemsmøder over hele landet, hvor forskellige emner bringes op til debat - og hvor alle kan fremføre deres synspunkter. Møderne kræver medlemskab.

Desuden afholdes der både videodage og weekender, hvor der vises en masse Star Trek-afsnit, og der hygges med te, kaffe, kage og fællesspisning om aftenen. Disse arrangementer er betalingsarrangementer, og kræver medlemskab.
Hver sommer i juli måned afholdes der skovtur rundt om i landet, her behøver man ikke at være medlem for at deltage, man dukker bare op med sin medbragte madpakke, og spiser i det fri.

Foreningen arrangerer desuden en dyst på Star Trek-viden, nemlig det årlige danmarksmesterskab i Star Trek. Dette foregår altid den sidste lørdag i oktober måned, og det er ligeledes et åbent arrangement for alle, der vil have en sjov og hyggelig dag.
Vinderen går derfra med den ærefulde titel "DanmarksMester i Star Trek".

Udover dette får man som medlem nyheder via e-mail, et medlemsblad 4 gange om året (dog ikke minimedlemmer), medlemskort og dermed også adgang til foreningens arrangementer.
Har du spørgsmål skal du endelig ikke tøve med, at kontakte bestyrelsen, vi er her for at betjene dig bedst muligt.
Dato: 21-02-2007

Af: Trekkies.dk


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fuglesang & Co


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S